Marko Konings lijsttrekker Politieke Partij Blanco

Vorige week hebben de leden unaniem ingestemd met de voordracht van Marko Konings tot lijsttrekker van Politieke Partij Blanco voor de verkiezingen in maart 2018. Vier jaar geleden trok hij ook de kar bij de gemeenteraadsverkiezingen, en de afgelopen vier jaar was hij een bevlogen fractievoorzitter.
Het bestuur en de leden van Politieke Partij Blanco hebben er veel vertrouwen in dat hij de komende verkiezingen tot een nog groter succes zal maken.
Marko Konings was in het verleden vier jaar burgerlid en aansluitend vier jaar raadslid. De afgelopen vier jaar heeft hij als fractievoorzitter laten zien over veel kwaliteiten te beschikken. Zijn uitgebreide dossierkennis, samen met een gezonde dosis humor, zorgen ervoor dat Politieke Partij Blanco een belangrijk rol speelt in het politieke debat. Kritisch, scherp, gevat, maar altijd met een positieve insteek en met het belang van de inwoners van Bernhezer dorpen voorop.
In het dagelijks leven is hij logistiek analist. Naast de politiek is hij ook nog actief in het verenigingsleven. Onder andere als saxofonist bij muziekvereniging Servaes, schrijver voor D’n Hadeejer, acoliet in de Dintherse kerk en jeugdleider bij Avesteyn. Kortom, iemand die met twee benen in de lokale gemeenschap staat, en weet wat er leeft. Mede om die reden is hij momenteel ook één van de schrijvers van het nieuwe verkiezingsprogramma voor Politieke Partij Blanco.

Heeft u nog zaken waarvan u vindt dat deze in het verkiezingsprogramma moeten komen? Geef ze aan ons door: mail naar info@ppblanco.nl of bel 06-11311713.

Programma en kandidaten Politieke Partij Blanco vastgesteld

Tijdens een algemene ledenvergadering op maandag 22 januari is het verkiezingsprogramma van Politieke Partij Blanco vastgesteld. Op dezelfde avond is ook de definitieve kandidatenlijst vastgesteld met de kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, die op 21 maart aanstaande zullen plaatsvinden.

Zoals reeds bekend wordt de lijst aangevoerd door de huidige fractievoorzitter Marko Konings. Hij is door de leden al in oktober verkozen tot lijsttrekker.
Op de tweede plaats staat Ad Donkers uit Heeswijk-Dinther. Ook Ad zit momenteel al in de gemeenteraad namens Politieke Partij Blanco. Als voormalig wethouder en raadslid brengt hij een grote dosis ervaring in.
De derde plek op de lijst is voor Rob Houweling uit Vorstenbosch. De afgelopen vier jaar heeft Rob als burgerlid in de commissie ruimtelijke zaken kennis gemaakt met de politiek en dat is hem goed bevallen. Hij wil met deze verkiesbare plaats zijn huidige rol verder uitbouwen en ook de kern Vorstenbosch een eigen stem geven in de gemeenteraad.

Het bestuur van Politieke Partij Blanco is trots op de flinke lijst met kandidaten uit de diverse kernen en kijkt met vertrouwen uit naar de naderende verkiezingen. Het door de leden vastgestelde verkiezingsprogramma zal de komende dagen worden uitgewerkt en vervolgens verschijnen op onze website.

Op verzoek kunnen wij het programma ook digitaal of op papier versturen naar geïnteresseerden. Wilt u een exemplaar ontvangen, stuur dan een mail naar info@ppblanco.nl, bel naar 06-11311713, of klik hier: partijprogramma.

Bestuur Politieke Partij Blanco

Start typing and press Enter to search